Stačí jedna lyžička: tajná prísada, vďaka ktorej je zemiaková kaša perfektná – lahodná, jemná a krémová.

Máte problémy s prípravou zemiakovej kaše s dokonalou konzistenciou a živou chuťou?

Vychádza jedlo vždy suché a nie veľmi chutné?.

Existuje jedna tajná prísada, vďaka ktorej je zemiaková zmes veľmi rýchlo jemná a neuveriteľne chutná.

Pokrm sa stane krémovým a ešte výdatnejším.

O tejto spásonosnej prísade porozprávala odborníčka v oblasti kuchárstva, kuchárka a pekárka štvrtej kategórie internetového vydania Belnovosti Julia Archipovová.

Tajomstvo dokonalej zemiakovej kaše

Uvarili ste zemiaky a ‚spracovali‘ ich škrabkou?

Do vzniknutej zmesi pridajte nielen mlieko a zmäknuté maslo, ale aj kyslú smotanu.

Je žiaduce použiť fermentovaný mliečny výrobok s obsahom tuku 20 %.

S kyslou smotanou to nepreháňajte: jedna polievková lyžica na celú zemiakovú kašu úplne stačí.

Pokrm dôkladne premiešajte.Vďaka jemnej a mastnej zložke vyjde pokrm jemnejší a výživnejší.

Okrem toho kyslá smotana urobí zemiakovú kašu oveľa chutnejšou.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

One Reply to “Stačí jedna lyžička: tajná prísada, vďaka ktorej je zemiaková kaša perfektná – lahodná, jemná a krémová.”

  1. Pardon, ale mliečna zložka do zemiakovej kaše? To ma naozaj prekvapuje. Myslíte si skutočne, že táto kombinácia takto výrazne ovplyvní chuť a textúru pokrmu? Možno by som skúsila, ale s istým skepticizmom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *