Nikto nechce, aby sa tvarohové koláče počas vyprážania rozpadli alebo zostali vo vnútri surové..
Preto pri príprave jedla budete musieť dodržiavať určité pravidlá..
Ak chcete, aby boli vaše tvarohové koláče vždy dokonalé, kuchárka Julia Arkhipova z nášho časopisu sa podelila o svoje hlavné tajomstvá.
Prečo sa tvarohové koláče nepečú a nerozpadnú sa?
Vlhkosť tvarohu
Ako sa ukázalo, hlavný dôvod spočíva v tom, že ste tvaroh úplne nezbavili nadmernej vlhkosti.Ak je hlavná zložka mokrá, tvarohové koláče sa neuvaria.
Nebudú držať tvar a budú rozmočené.
Nadbytok alebo nedostatok vajec
Na výrobu kvalitných tvarohových koláčov vám postačí jedno alebo dve vajíčka.Ich zavádzanie by ste preto nemali úplne odmietať, ale ani pridávať vo veľkom množstve.
Obmedzte sa preto na 1-2 vajíčka.
Cukor.
Príčina zlyhania často spočíva vo veľkom množstve cukru.Je lepšie ho zaviesť v obmedzených množstvách, pretože inak sa tvarohové koláče spália a rozpadnú.
Prepáčte, ale musím nesúhlasiť s článkom. Mám veľmi dobré skúsenosti s pečením tvarohových koláčov a vždy pridávam viac vajec a cukru, a predsa mi vždy vyjdú skvelé. Čo je vaše názor na to, že niekto má iné postupy, ktoré mu fungujú?