Zdá sa, že čo môže byť jednoduchšie ako varenie knedlí?
Väčšina ľudí to však robí zle.
Povieme vám, ako uvariť knedle, aby sa nerozpadli.
Ako správne variť knedle
Jednoduché hádzanie knedlí do vriacej vody by sa nikdy nemalo robiť, tvrdia profesionálni odborníci na varenie.
Najmä ak varíte nie čerstvo vytvarované, a mrazené knedle.Rozdiel teplôt spôsobí ich rozbitie a rozpadnutie.
Mrazené knedle by sa mali hádzať do vody, ktorá má menej ako 50 stupňov.
Pred varením sa tiež odporúča knedle na niekoľko minút namočiť do studenej vody.
Je milé, že sa snažíte ponúknuť rady, ale nepovažujete, že by to mohlo trochu zjednodušiť? Možno by ste mohli jednoducho odporučiť ľuďom, aby knedle nehadzovali len tak do vody a nevystavovali sa riziku ich rozpadnutia. Čo si myslíte?