Príprava rezňov je jednoduchšia, ako sa zdá, ale bolo by pekné, keby boli šťavnaté a krásne na pohľad..
Na to nie sú potrebné žiadne špeciálne prísady.Hlavná vec je nájsť úspešný recept a postupovať podľa technológie.
Práve o takomto recepte hovorila odborníčka nášho časopisu Julia Arkhipova, kuchárka a pekárka štvrtej triedy.
Budete potrebovať:
Ako variť
1.Ošúpané zemiaky a cibuľa je potrebné nastrúhať na jemnom strúhadle, chlieb namočiť do mlieka.
2.Do misky s mletým mäsom pridajte surové vajce, soľ a korenie, premiešajte a pridajte zeleninu a chlieb.
3.Do mletého mäsa pridajte trochu rastlinného oleja, premiešajte a nechajte 10-15 minút odstáť.
4.Panvicu rozohrejeme, mokrými rukami vytvarujeme rezne a bez prikrytia pokrievkou ich opečieme na panvici z oboch strán.
Všetky vyprážané kotlety by sa mali dusiť na miernom ohni, kým sa neuvaria.Dobrú chuť!
Naozaj skvelý recept! Ak však túžite ešte viac zvýrazniť chuť vašich kotlét, odporúčam pridať do zmesi čerstvú petržlenovú vňať a citrónovú kôru. Tieto ingrediencie môžu ešte zvýšiť úroveň šťavnatosti a intenzitu chuti jedla. Skvelá práca!