Ako uvariť chutný kebab: jednoduchý recept

Schopnosť variť vynikajúci šišský kebab je užitočná pre každého, pretože toto jedlo je vždy žiadané..

Preto sa oplatí dozvedieť sa o jednoduchom a hodnotnom recepte..

Kuchárka Julia Arkhipova z nášho časopisu sa podelila o jednoduchý a hodnotný recept.

Ako uvariť dokonalý kebab?

Sada ingrediencií

– kilogram mäsa;
– tri cibule;
– štyri veľké lyžice jablčného octu;
– osem polievkových lyžíc vody;
– malá lyžička cukru;
– soľ a korenie.

Spôsob varenia

Najprv musíte mäso umyť a rozdeliť na kúsky a vysušiť.Ďalej ošúpeme cibuľu.Zelenina by mala byť nakrájaná na krúžky.Potom začneme drviť cibuľu.

Zmiešajte obe zložky v jednej nádobe a premiešajte.

Potom pridajte cukor a korenie a premiešajte.Jablčný ocot spojíme s vodou a zalejeme našimi ingredienciami.Pridajte soľ.Grilovanie sedí v kuchyni hodinu.

Potom ho vložte aspoň na tri hodiny do chladničky.Najchutnejší kebab sa však ukáže, ak ho môžete marinovať 12 hodín.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

One Reply to “Ako uvariť chutný kebab: jednoduchý recept”

  1. Je pomerne jednoduché popísať recept, ale chýbajú mi tu vizuálne pomôcky alebo viac príkladov, aby som si vedela lepšie predstaviť postup varenia. Možno by bolo dobré pridať nejaké fotografie jednotlivých krokov alebo video návod. Ťažko sa rozhodnúť len podľa textu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *