Ako správne dusiť plnenú kapustu: tajná prísada pre šťavnatosťou

Pridaním jednej jednoduchej prísady do plnky na plnenú kapustu môžete toto známe jedlo premeniť na skutočné kulinárske majstrovské dielo.

Povieme vám, čo pridať do plnky na plnenú kapustu, aby bola šťavnatá.

Čo pridať do plnky do plnenej kapusty, aby bola šťavnatá

Pridanie malého množstva masti do mletého mäsa pomôže k šťavnatej plnenej kapuste.

Veľa závisí aj od kapusty.Na plnenú kapustu by sa mala používať mladá kapusta, pretože jej listy sú jemnejšie.

Čím mladšia je kapusta, tým mäkšia bude plnená kapusta.Listy by sa mali niekoľko minút variť vo vriacej osolenej vode.

Môžete použiť aj starú kapustu, ale musíte vziať malý kel a variť ho celý asi 10 minút.

Listy môžete zmäkčiť aj tak, že ich hrubšie časti rozbijete paličkou na mäso.

Zmrazenie tiež pomáha zmäkčiť listy.Kapustu zmrazte vo vrecku a rozmrazte pri izbovej teplote.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

One Reply to “Ako správne dusiť plnenú kapustu: tajná prísada pre šťavnatosťou”

  1. Ako správne dusiť plnenú kapustu je dôležité pre zachovanie šťavnatosti jedla. Avšak, či pridanie masti do mletého mäsa je naozaj ideálne pre vytvorenie plnenej kapusty plnej chute a šťavnatosti? Možno by bolo užitočné zvážiť alternatívne spôsoby prípravy, ktoré by zvýraznili prírodnú chuť kapusty a napomohli k zdravšiemu výsledku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *