Ako pripraviť kuraciu sendvičovú nátierku: skvelý recept

Nie každá gazdinka sa môže pochváliť schopnosťou pripraviť paštétu slušnej kvality.

Takýto predkrm by však bol skvelým dôvodom na zmenu v bežnom jedálnom lístku.

Paštéta sa spravidla pripravuje na báze vnútorností, upozorňuje odborníčka nášho časopisu, kuchárka Julia Archipova.Je však možné pripraviť zaujímavejší a užitočnejší variant.

Ako pripraviť kuraciu paštétu na sendvič

Zoznam výrobkov

– Tristo gramov vareného kuracieho filé;
– jedno varené kuracie stehno;
– dva strúčiky cesnaku;
– stredne veľká mrkva;
– cibuľa;
– pohár dvojitej smotany (viac ako 30 %);
– korenie a soľ.

Postup varenia

Filé a stehno by sa mali uvariť vopred.Z drieku vyberte len mäso.Mrkvu tiež uvarte do mäkka.Mäso a mrkvu nakrájajte na kúsky.Cibuľu nakrájajte nadrobno a predtým ju orestujte.

Uvedené suroviny zmiešame, osolíme a okoreníme vybranými koreninami.Prísady vložíme do mixéra a rozmixujeme do hladka.

Pridajte smotanu, premiešajte a opäť prešľahajte.Paštéta by mala pred použitím stáť niekoľko hodín v chladničke.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

One Reply to “Ako pripraviť kuraciu sendvičovú nátierku: skvelý recept”

  1. Artikel obsahuje chybu týkajúcu sa množstva smotany pre kuraciu paštétu. Namiesto pohára dvojitej smotany (viac ako 30 %) by bolo vhodnejšie použiť iba polovicu množstva pre krémovitejšiu konzistenciu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *