Ako uvariť dokonale bielu a hustú ryžu: tajná prísada – stačí jedna kávová lyžička

Dokonale uvarená ryža je ryža, ktorá je biela, hustá a drobivá.

Mnohí gurmáni sa sťažujú, že sa im nie vždy podarí pripraviť takýto druh kaše.

Niekedy sa pokrm príliš lepí a je rozvarený.Okrem toho kaša nemusí mať v dôsledku varenia najkrajšiu farbu.

Ako sa vyhnúť takýmto kulinárskym neúspechom? Ako zabezpečiť, aby ryžová kaša vyšla vždy perfektne?

Je potrebné použiť tajnú prísadu, o ktorej povedala odborníčka sieťového vydania ‚Belnovosti‘ v oblasti varenia, kuchárka, pekárka štvrtej kategórie Júlia Archipovová.

Čo pridať pri varení ryže, aby bol pokrm biely a drobivý

Kuchárovi príde na pomoc výrobok, ako je jablčný ocot.

Do vody, v ktorej plánujete variť ryžu, by sa mala pridať jedna čajová lyžička tejto tekutiny.

Vďaka uvedenej zložke získajú krúpy belosť a hustotu.

Ryža sa nebude navzájom lepiť.Kaša bude drobivá.

Okrem toho sa uvarená ryža môže bezpečne použiť ako prísada do šalátu.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

One Reply to “Ako uvariť dokonale bielu a hustú ryžu: tajná prísada – stačí jedna kávová lyžička”

  1. Viac príkladov by tento článok ozaj zúžitkoval. Prečo sa autorka drží len jablčného octu ako tajnej prísady? Aké iné alternatívy sú možné? Možno by pridanie ďalších ingrediencií prinieslo pestrejšie výsledky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *