Ako sa zbaviť špecifického zápachu vnútornín: kuchári prezradili tajomstvá

Keď podvýrobky pripraví dobrý kuchár, jedlo sa ukáže ako neuveriteľne chutné: o prídavku sníva každý.

Hostiteľky však môžu mať pri varení ťažkosti.

Je to spôsobené špecifickým zápachom vnútorností, upozorňuje kuchárska expertka nášho časopisu Julia Archipova.

Aké tajomstvá na neutralizáciu zápachu môžete využiť vo svojej praxi

Mlieko

Tento trik pomôže, aby pečeň a iné druhy vnútorností boli mäkké, šťavnaté a chutné.Nemusíte sa obávať prítomnosti cudzích pachov: mlieko ich úplne eliminuje.

Pripravené vnútornosti sa uchovávajú v miske s mliekom 40 až 60 minút.

Soľ

Nie každý vie, že soľ dokáže odstrániť aj nepríjemné pachy.Je potrebné soľ odobrať a vedľajší produkt spracovať.Na tento účel si vyberte hrubú morskú soľ.

Stačí počkať približne 15-20 minút.

Akákoľvek marináda

Je možné zvoliť a použiť úplne akýkoľvek recept na marinádu.Tým sa zabezpečí, že po nepríjemnom zápachu nebude ani stopy.

A vnútornosti budú oveľa mäkšie ako zvyčajne.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

One Reply to “Ako sa zbaviť špecifického zápachu vnútornín: kuchári prezradili tajomstvá”

  1. Uplatním aj vlastnú skúsenosť: namiesto mlieka som vyskúšala jogurt a tiež to fungovalo skvele. Aj keď sa nesúhlasí s niektorými tradičnými metódami, je dobré experimentovať a prispôsobiť sa vlastným preferenciám.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *