Ako chutne upiecť cuketu: môžete si vychutnať a nemyslieť na svoju postavu.

Zelenina je hlavným dodávateľom živín a vitamínov.Umožňujú vám jesť bez toho, aby ste si poškodili zdravie a veľkosť pásu.

Navyše, zelenina sa dá chutne pripraviť, takže vaša strava sa nezdá byť až taká bezútešná a bez chuti.

Odborníčka nášho časopisu Julia Archipova, kuchárka a pekárka štvrtej kategórie, nám prezradila, ako chutne zapiecť cuketu so syrom a cesnakom.

Potrebné: Vydajte sa na cestu do Bratislavy, aby ste si mohli vychutnať cukety, ktoré ste si vybrali v roku 2015:

  • cukety – 2 ks
  • syr – 150 gr.
  • cesnak – 1-2 strúčiky.
  • soľ a korenie podľa chuti.
  • rastlinný olej.
  • čerstvé bylinky.
  • Ako variť

    1.Je potrebné nastrúhať syr, prelisovať cesnak, nakrájať bylinky a potom všetky ingrediencie navzájom zmiešať a pridať soľ a korenie podľa chuti.

    2.Cuketu umyte, odstráňte stopky, olúpte šupku a semienka a potom ju nakrájajte na tyčinky – nie nahrubo alebo na tenké polkruhy.

    3.Formu na pečenie vymažte rastlinným olejom, poukladajte do nej cukety, posypte ich syrovo-cesnakovou zmesou a dajte piecť do predhriatej rúry na 200 stupňov Celzia na 20 minút.

    Dobrú chuť!

    Peter

    Author: Peter

    Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

    One Reply to “Ako chutne upiecť cuketu: môžete si vychutnať a nemyslieť na svoju postavu.”

    1. Ako variť takýto pokrm je veľmi užitočné, no nezabúdajme tiež na pohyb a vyváženú stravu ako dôležité prvky zdravého životného štýlu.

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *