Neobvyklý recept na tvarohové koláče: pridajte tieto prísady a navždy zmeníte svoj pohľad na známy pokrm.

Tradične sa cheesecaky podávajú na raňajky alebo ako dezert.Väčšinou ide o sladké jedlo s pridaním ovocia alebo bobuľovitého ovocia.

Nikto však nepovedal, že nemôžete použiť čerstvé bylinky.

Odborníčka nášho časopisu Julia Archipovová, kuchárka, pekárka štvrtej kategórie, prezradila, ako pripraviť nezvyčajné syrové koláče so zelenou cibuľkou a kôprom.

  • tvaroh – 380 gr.
  • vajce – 1 ks.
  • maslo – 30 gr.
  • zelená cibuľka – 20 g.
  • čerstvý kôpor – 10 g.
  • múka – 10-20 g.
  • soľ podľa chuti a rastlinný olej na vyprážanie.
  • Ako variť

    1.Zmiešame tvaroh a vajce, premiešame, podľa chuti osolíme a preosejeme múku.

    2.Cibuľu a kôpor nakrájajte nadrobno, pošlite do tvarohovej zmesi a pridajte rozpustené maslo.

    3.Premiešame do hladka, vytvarujeme tvarohové koláčiky a vyprážame na rozohriatej panvici alebo pečieme v rúre.

    Podávame ako zvyčajne s kyslou smotanou.Dobrú chuť!

    Peter

    Author: Peter

    Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

    One Reply to “Neobvyklý recept na tvarohové koláče: pridajte tieto prísady a navždy zmeníte svoj pohľad na známy pokrm.”

    1. Neviem si celkom predstaviť tvarohové koláče so zelenou cibuľou a kôprom. Tradície sú tradície, ale inovácia je tiež lákavá. Skúsila by som to, ale nie som si istá, či by moje chute túto zmenu ocenili. Možno skôr na mňa než na mojich hostí. Ako reagujete na takéto netradičné kombinácie v kuchyni?

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *