Prečo pridávať múku pri vyprážaní zemiakov: tento fígeľ vás prekvapí

Nie vždy je možné smažiť zemiaky tak, aby získali chutnú kôrku.

Existuje však jednoduchý spôsob.Povieme vám, čo pridať do zemiakov pred vyprážaním, aby sa ukázali so zlatistou kôrkou.

Ako vyprážať zemiaky s kôrkou

Môžete to urobiť tak, že zemiaky pred vyprážaním namočíte do pšeničnej múky.

Je potrebná asi polievková lyžica múky.Postupujte nasledovne.

Tesne pred vyprážaním vložte nakrájané a osušené zemiaky do cedníka, posypte ich múkou a rovnomerne rozotrite.

Spolu s múkou môžete pridať korenie (ale nie soľ).Potom môžete hneď začať smažiť.

Pokiaľ ide o soľ, musí sa pridať až na samom konci, inak sa zemiaky zmenia na kašu.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *