Neuveriteľne jemné, šťavnaté a lahodné: ako si pripraviť domáce klobásy z 3 surovín – chutné za 20 minút.

Domáce klobásy sú takmer vždy chutnejšie ako klobásy kúpené v obchode.

Ale je tu problém: príprava je zvyčajne príliš časovo náročná..

Našťastie existuje recept, ktorý vyžaduje stratu len 20 minút.

Okrem toho musíte použiť len tri prísady.A všetky sú celkom dostupné.

O zaujímavý recept na domáce klobásy sa podelila Julia Archipova, odborníčka v oblasti kuchárstva, kuchárka a pekárka štvrtej kategórie internetového vydania Belnovosti.

Ako pripraviť domáce klobásy

Ukázalo sa, že kulinárske majstrovské dielo môžete vytvoriť len z troch produktov.Hovoríme o nasledujúcich surovinách:

  • mleté mäso (600 gramov).
  • mlieko (200 mililitrov).
  • Obľúbené korenie (môžete sa obmedziť na použitie kuchynskej soli).
  • Všetky uvedené prísady zmiešajte v hlbokej miske.Obsah nádoby miešajte, kým nevznikne homogénna a pomerne hustá hmota.

    Potom vezmite pergamenový papier a dajte naň trochu pripravenej zmesi (budú stačiť 2 PL).л.).

    Pokúste sa zo zmesi vytvoriť klobásu a zabaľte ju, akoby to bol cukrík.Inými slovami, použite pergamen ako ‚obal‘.Konce papiera zviažte šnúrkou.

    Na výrobu týchto ‚mäsových cukríkov‘ použite aj zvyšok mletého mäsa.

    Vzniknuté polotovary pošli na rozohriatu panvicu.Nie je potrebné používať olej.

    Každý ‚cukrík‘ opečte zo štyroch strán.Klobása by sa mala z každej strany ohrievať presne 120 sekúnd.

    Po opečení polotovarov nalejte do panvice trochu vody, nádobu uzavrite pokrievkou a duste ju ďalších 6 minút.

    Celkový čas varenia klobás pravdepodobne nepresiahne 20 minút.Získate luxusný pokrm, ktorý je neuveriteľne šťavnatý a mäkký.

    Peter

    Author: Peter

    Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *