Takmer každá gazdiná vie, ako pripraviť kotlety, no nie každá dokáže toto jedlo uvariť chutne – mäkké, šťavnaté a jemné.
Ale ak využijete trik od odborníčky z internetového vydania ‚BelNovosti‘, šéfkuchárky Júlie Archipovovej, pripravované kotlety nebudú o nič horšie než tie servírované v reštauráciách.
Ako pripraviť ‚vzdušné‘ mleté mäso
Príprava veľmi ‚vzdušného‘ mletého mäsa je jednoduchá záležitosť, pretože všetko, čo potrebujete, je pridať do kotletovej zmesi špeciálnu zmes, ktorú pripravíte za pár minút.
Do mixéra rozbijeme 1-2 vajcia, pridáme 2 hlavičky cibule a 2 malé strúčiky cesnaku.
Do tejto zmesi je potrebné pridať aj soľ a čierne korenie podľa chuti. Môžete pridať aj iné korenia, ale nie je to povinné.
Teraz zapnite mixér na 1-2 minúty a následne spojte jeho obsah s mäsom, ktoré prešlo cez mlynček na mäso.
Vďaka tejto ‚vzdušnej‘ zmesi budú kotlety vždy chutné, mäkké, jemné a vzdušné.