Čo robiť, aby rožky, chlieb, akékoľvek pečivo dlho nestvrdlo: pridajte túto prísadu do cesta.

Pečiete si chlieb, rožky a iné pečivo sami? Potom je tento článok určený práve vám.

Povieme vám, čo pridať do cesta, aby pečivo vydržalo dlho čerstvé.

Čo pridať do cesta, aby pečivo zostalo dlho čerstvé

Trvanlivosť pečiva môžete predĺžiť pridaním minerálnej vody do cesta.

Môžete tiež pridať trochu krupice alebo lyžicu tekutého medu.

Aby bolo pečivo mäkké a vzdušné, mali by ste pridať trochu kukuričného alebo zemiakového škrobu.

Je tiež mimoriadne dôležité dodržiavať pravidlá skladovania pečiva.V ideálnom prípade by sa malo skladovať v zásobníku na chlieb.

Alebo môžete pečivo zabaliť do pergamenového papiera.Celofánové vrecká/potravinárska fólia by sa nemali používať.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *