Ženy v domácnosti, neponáhľajte sa poslať zvyšnú úrodu baklažánov na kaviár a iné zimné rolády.
Pomerne rýchly a nekomplikovaný spôsob, ako si pripraviť chutné občerstvenie na každý deň.
Odborníčka nášho časopisu Julia Archipova, kuchárka, pekárka štvrtej kategórie, prezradila, ako pripraviť baklažánovú nátierku.
Požadované: ‚V prípade, že by ste chceli mať na stole baklažán, tak by ste ho mali mať na stole:
Ako variť
1.Baklažány a papriky by sa mali piecť v rúre vyhriatej na 180 stupňov Celzia.
2.Použite len uvarené jadro a šupku vyhoďte.
3.Paradajky zbavte šupky, odstráňte jadrovník a semienka a dužinu rozmixujte v mixéri.
4.Pripravené suroviny rozmixujeme, pridáme korenie a cesnak, nasekané bylinky a majonézu.
5.Premiešaj, nechaj vychladnúť a podávaj.Dobrú chuť!
Ako sa môžu ženy v domácnosti nechať ovplyvniť jediným spôsobom prípravy baklažánov? Skúsila by som pridať niečo výraznejšie do náteru, aby to malo viac šťavy a chuti. Myslíte, že by to mohlo zmeniť celkový dojem? Ďakujem za recept!