Čo pridať do zeleninového šalátu, aby bol zdravší a lahodnejší: kuchári sa podelili o svoje tajomstvá.

Zeleninové šaláty, ak je to možné, by mali zostať v strave priebežne, pretože sú dostupným zdrojom vlákniny a vitamínov..

Ale toto už cenné jedlo môže byť ešte užitočnejšie..

Vybrané zložky môžu tiež zlepšiť chuť šalátu, vysvetľuje kulinárka nášho časopisu, kuchárka Julia Arkhipová.

Aké doplnky sa oplatí pamätať?

Sezamový alebo tekvicový olej

Tieto rastlinné oleje ešte nedostali správnu distribúciu, hoci sú neuveriteľne užitočné.S ich pomocou môžete výrazne posilniť imunitný systém a postarať sa o svoje vnútorné orgány.

Tiež sezamový a tekvicový olej môžu dodať šalátu nezvyčajnú chuť.

Grapefruitová šťava

Sme zvyknutí, že niekedy sa citrónová šťava používa ako jedna zo zložiek šalátového dresingu.Grapefruit však urobí jedlo oveľa zaujímavejším.

Preto sa môže bezpečne pridať do dresingu.

Chia semienka

V chladnom období sa túto superpotravinu určite oplatí zaradiť do svojho jedálnička.Šalát získa príjemnú chuť a stane sa veľmi zdravým.

Niektoré druhy syrov

Najzdravšie a nezvyčajné možnosti šalátu by boli tofu, kozí alebo tvaroh.Všetky tieto produkty majú pôsobivý zoznam prospešných vlastností.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *