Čo môžete pridať do dusenej kapusty: odborníci na gastronómiu uvádzajú najlepšie možnosti

Nie každý vie, že niekedy aj jedna dobre zvolená prísada môže úplne zmeniť chuť dusenej kapusty.

Preto sa do zloženia pokrmu môžu vniesť rôzne prísady.

Vďaka tomuto prístupu bude možné pripraviť to isté jedlo vždy iným spôsobom, uviedla kulinárska expertka nášho časopisu, kuchárka Julia Arkhipova.

Čo sa dá do jedla pridať

Údené kuracie mäso alebo mäso

Ak chcete, aby bol pokrm sýty, chutný a aromatický, stojí za to zvážiť možnosť zaradiť do zmesi údené mäso.Je to ideálna možnosť pre ľahké zeleninové jedlo.

Výrobok sa nakrája a vkladá do hlavnej kompozície približne 10-15 minút pred úplným uvarením.

Fazuľa v konzerve

Samozrejme, môžete použiť aj čerstvú, ale bude ju treba namočiť a uvariť do úplného uvarenia.S konzervovaným produktom je všetko oveľa jednoduchšie.

Strukovinovú kultúru vložte asi 10 minút pred koncom varenia.

Sušené slivky

Tento variant mnohých prekvapí, pretože táto kombinácia sa zdá byť nezvyčajná.Najskôr prepláchneme správne množstvo sušených sliviek pod horúcou vodou a necháme ich 30 minút namočené.

Potom ich treba osušiť a nakrájať.Zložku vložíme desať minút pred jej úplným uvarením.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

One Reply to “Čo môžete pridať do dusenej kapusty: odborníci na gastronómiu uvádzajú najlepšie možnosti”

  1. Ahoj, ja by som sa musela zmýliť ohľadom údeného mäsa. Myslíte si, že by to nejako ovplyvnilo pôvodnú chuť kapusty? Možno by sa dalo vyskúšať aj s iným druhom mäsa, ak by sa niekto nechcel držať len toho údeného. Ďakujem za tipy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *