Nie každý vie, že niekedy aj jedna dobre zvolená prísada môže úplne zmeniť chuť dusenej kapusty.
Preto sa do zloženia pokrmu môžu vniesť rôzne prísady.
Vďaka tomuto prístupu bude možné pripraviť to isté jedlo vždy iným spôsobom, uviedla kulinárska expertka nášho časopisu, kuchárka Julia Arkhipova.
Čo sa dá do jedla pridať
Údené kuracie mäso alebo mäso
Ak chcete, aby bol pokrm sýty, chutný a aromatický, stojí za to zvážiť možnosť zaradiť do zmesi údené mäso.Je to ideálna možnosť pre ľahké zeleninové jedlo.
Výrobok sa nakrája a vkladá do hlavnej kompozície približne 10-15 minút pred úplným uvarením.
Fazuľa v konzerve
Samozrejme, môžete použiť aj čerstvú, ale bude ju treba namočiť a uvariť do úplného uvarenia.S konzervovaným produktom je všetko oveľa jednoduchšie.
Strukovinovú kultúru vložte asi 10 minút pred koncom varenia.
Sušené slivky
Tento variant mnohých prekvapí, pretože táto kombinácia sa zdá byť nezvyčajná.Najskôr prepláchneme správne množstvo sušených sliviek pod horúcou vodou a necháme ich 30 minút namočené.
Potom ich treba osušiť a nakrájať.Zložku vložíme desať minút pred jej úplným uvarením.
Ahoj, ja by som sa musela zmýliť ohľadom údeného mäsa. Myslíte si, že by to nejako ovplyvnilo pôvodnú chuť kapusty? Možno by sa dalo vyskúšať aj s iným druhom mäsa, ak by sa niekto nechcel držať len toho údeného. Ďakujem za tipy.