Chutnejšie ako mäso: ako pripraviť cuketové rezne – domáci aj návštevy budú z tohto pokrmu nadšení

Ukázalo sa, že chutné rezne môžete pripraviť aj bez mäsa.

Cuketa môže byť základom pre chutné ‚puky‘..

Hlavnou vecou je dodržiavať určitý recept.A potom kuchárka získa skutočnú dobrotu.

O tajomstvo prípravy chutných cuketových rezňov sa podelila odborníčka sieťového vydania ‚Belnovosti‘ v oblasti kuchárstva, kuchárka, pekárka štvrtej kategórie Júlia Archipovová.

Recept na cuketové rezne

Nastrúhajte dve cukety.Vzniknutú hmotu vložíme do misky, rozdrobenú zeleninu posypeme trochou soli (stačí pol čajovej lyžičky), obsah nádoby dobre premiešame a odložíme na 10 minút.

Počas tejto doby stihnete nakrájať 6 plátkov batérie na kocky a rozmixovať ich v mixéri.To isté urobte s jednou cibuľou.

Po uplynutí 10 minút zbavte cuketovú zmes prebytočnej tekutiny.Vzniknutý základ zmiešajte s predtým nakrájaným chlebom a cibuľou.

Do zmesi pridajte 2 surové vajcia, 1 lyžicu majonézy, pár nadrobno nasekaných strúčikov cesnaku, 3 lyžice strúhanky a 1 lyžicu múky.

Vznikne vám základ, z ktorého vytvoríte niekoľko ‚pukov‘.Každý z nich namočte do strúhanky a vyprážajte na panvici z oboch strán dozlatista.

Hotové rezne budú mať neuveriteľne lákavý vzhľad a veľmi výraznú chuť.Členovia vašej rodiny budú mať z takéhoto jedla veľkú radosť.Mimochodom, rovnako ako hostia.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *