Šalát z krabích tyčiniek môže byť známym jedlom na študentský stôl a zároveň sa môže stať jednou z pochúťok na slávnostný stôl.‘.
Je zriedkavé, aby sa jednoduché jedlo tešilo takej popularite.
Tajomstvo je jednoduché: šalát z krabích tyčiniek vždy zaujme svojou vyváženou chuťou a dokonalou kombináciou produktov.Pokrm sa však dá vylepšiť, hovorí kuchárska expertka nášho časopisu, šéfkuchárka Julia Arkhipova.
Ako to dosiahnuť
Syr
Kvalitný syr ešte nepokazil žiadne jedlo: naopak, jedlo sa stáva rafinovaným, chutným, jemným a výživným.Najlepšie je používať tvrdé druhy.
Syr by sa mal vopred nastrúhať na strúhadle.
Pekinská kapusta
Táto prísada dodá šalátu pocit ľahkosti a pôvabu.Pekinská kapusta vždy urobí šalát len lepším.Môžete tiež skúsiť použiť aj listy hlávkového šalátu.
Korenie: Zeleninová kapusta je vhodná na prípravu šalátu, ktorý je určený na zeleninu, a to najmä na zeleninu, ktorá je určená na zeleninu
Každý šalát bude žiarivejší, ak do zálievky pridáte trochu tymiánu, rozmarínu, čierneho korenia.Môžete si však pokojne vybrať korenie podľa vlastného výberu a dosiahnuť dokonalú kombináciu.