Rassolnik označuje polievky, ktorých chuť si pamätáme z prvého ochutnania..
Správne pripravené jedlo nenechá nikoho ľahostajným..
Aby však bol nálev vždy dokonalý, musíte poznať niekoľko tajomstiev, o ktoré sa podelila kuchárka Julia Arkhipova z nášho časopisu, kuchárka Julia Arkhipova.
čo sú zač?
Zemiakový tvar
Sme zvyknutí, že zemiaky sa do polievok vždy krájajú na malé kocky.Pri príprave kyslej polievky sa môžete od tohto odporúčania odchýliť.
Nakrájajte zemiaky väčšie, aby sa zlepšila štruktúra polievky.
Pečenie zemiakov
S touto ingredienciou súvisí aj ďalší trik.Ak chcete, aby bol nálev bohatý a chutný, potom pri vyprážaní komponentu najskôr dosiahnite zlatú kôrku.
Paradajky
Tento potravinový výrobok sa zriedkavo zavádza do nakladanej omáčky, hoci môže zmeniť chuť jedla k lepšiemu.Z paradajok budete musieť odstrániť kôru a jadro.
Potom ho asi po niekoľkých minútach pridajte do zmesi na vyprážanie a premiešajte.