Ako vylepšiť chuť cestovín: na čo by mali hostiteľky pamätať

Cestoviny vždy prídu na pomoc vo chvíli, keď nie je sila, čas alebo chuť uvariť niečo rafinovanejšie a zložitejšie.

Napriek banálnosti tohto výrobku sa vždy dajú pripraviť chutne a kvalitne.

Kuchárka Julia Archipova, odborníčka na varenie nášho časopisu, informuje o tom, ako urobiť cestoviny chutnejšími.

Aké tajomstvá sa oplatí vziať na vedomie

Výber produktov

Aby ste si boli istí kvalitou prílohy, oplatí sa vyberať cestovinové výrobky aspoň strednej cenovej kategórie.Takýto výrobok sa bude vždy ľahko variť.

Lyžica masla

Nielenže to zabráni zlepeniu cestovín, ale aj spríjemní chuť prílohy.Najlepšie je pridať kvalitný olivový olej, ako to robia talianski kuchári.

Morská soľ

Nemali by ste sa báť cestoviny presoliť: musíte zaviesť približne lyžicu morskej soli.V tomto prípade výrobky získajú chuť.Ak budete so soľou opatrní, príloha bude mdlá.

Morská soľ na varenie a zdravie sa považuje za najlepšiu možnosť.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *