Ako uvariť dokonale bielu a hustú ryžu: tajná prísada – stačí jedna polievková lyžička.

Dokonale uvarená ryža je ryža, ktorá je biela, hustá a drobivá.

Mnohí gurmáni sa sťažujú, že sa im nie vždy podarí pripraviť takýto druh kaše.

Niekedy sa pokrm príliš lepí a je rozvarený.Okrem toho kaša nemusí mať v dôsledku varenia najkrajšiu farbu.

Ako sa vyhnúť takýmto kulinárskym neúspechom? Ako zabezpečiť, aby ryžová kaša vyšla vždy perfektne?

Je potrebné použiť tajnú prísadu, o ktorej povedala odborníčka sieťového vydania ‚Belnovosti‘ v oblasti varenia, kuchárka, pekárka štvrtej kategórie Júlia Archipovová.

Čo pridať pri varení ryže, aby bol pokrm biely a drobivý

Kuchárovi príde na pomoc výrobok, ako je jablčný ocot.

Do vody, v ktorej plánujete variť ryžu, by sa mala pridať jedna čajová lyžička tejto tekutiny.

Vďaka uvedenej zložke získajú krúpy belosť a hustotu.

Ryža sa nebude navzájom lepiť.Kaša bude drobivá.

Okrem toho sa uvarená ryža môže bezpečne použiť ako prísada do šalátu.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *