Ako uvariť chutné a chrumkavé zemiakové placky: hlavné tajomstvá sú odhalené

Nie každý dokáže správne uvariť draaniki, pretože toto jedlo si vyžaduje špeciálne zručnosti.

Niekedy môžu vyjsť príliš mäkké, rozpadnúť sa alebo sčernieť.

Aby ste sa tomu vyhli, musíte poznať niekoľko tajomstiev, vysvetľuje kuchárska expertka nášho časopisu, kuchárka Julia Archipova.

Aké sú to tajomstvá?

Uvarte draniki ihneď

Prípravok jednoducho nevydrží dlhší kontakt so vzduchom: v dôsledku toho namiesto zlatistých palaciniek dostanete tmavé.Preto neotáľajte.

Olej

Ide o veľmi dôležitú zložku, vďaka ktorej je možné dosiahnuť, aby boli draniki chrumkavé.Na tento účel sa musí najprv zaviesť v dostatočnom množstve.

Je tiež dôležité si uvedomiť, že zemiaková hmota sa nezavádza do studeného masla.

Množstvo zemiakov

Čím väčšie zemiaky, tým menej chrumkavé budú placky. Preto nie je potrebné tvoriť príliš veľké placky.

Kyslá smotana

Ak do zloženia zemiakovej hmoty pridáte niekoľko lyžíc kyslomliečneho výrobku, draniki budú zlatisté a chutné.Obsah tuku v kyslej smotane nehrá rozhodujúcu úlohu.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *