Ako urobiť kotlety nadýchané: nie všetky hostiteľky to vedia

Musíte použiť špeciálne triky, aby boli rezne vzdušné.

V tomto prípade bude mať pokrm objektívne vysokú kvalitu..

Kuchárka Julia Archipova, kulinárska expertka nášho časopisu, nám prezradí, aké tajomstvá pomôžu, aby boli kotlety vzdušnejšie.

Čo sú to?

Trochu ľadu

Skôr ako začnete formovať kotlety, musíte do mletého mäsa vniesť jednu tajnú zložku: ide o nasekaný ľad.Počas tepelnej úpravy urobí svoju prácu: rezne budú neuveriteľne vzdušné.

Cuketa

Táto zložka vám umožní zvládnuť niekoľko úloh naraz.Prvou je, že mäsový pokrm bude neuveriteľne šťavnatý.Druhou je, že kotlety budú nadýchané a mäkké.

Sóda

Stačí malé množstvo jedlej sódy, aby boli kotlety šťavnaté, chutné, vzdušné a nadýchané.Nemusíte sa obávať nepríjemnej chuti: nebude žiadna.

Špeciálny trik

Bude potrebné poslať kuracie vajce s nakrájanou cibuľou, cesnakom a soľou do mixéra, kým sa úplne neroztlačí.V tomto prípade budú zložky robiť kotlety vzdušnejšie.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *