Aby kebab vyzeral čo najchutnejšie, je nevyhnutné, aby mäso bolo mäkké, inak si na ňom nikto nepochutí.
Preto je dobré poznať tajomstvá, ktoré zabezpečia, že mäso sa rozplýva v ústach.
Odborníčka na varenie z nášho časopisu, kuchárka Julia Arkhipova, nám odkryla triky, ktoré využívajú skúsení kuchári.
Aké tajomstvá by mali ženy v domácnosti zaznamenať
Používajte kivi
Toto ovocie je skvelé na to, aby aj lacné a tvrdé mäso bolo jemné, chutné a šťavnaté. Ďalšími výhodami využitia kivi sú jeho rýchle spracovanie.
Takáto marináda si vyžaduje len 60 minút, aby bola úloha splnená.
‚Kúzlo‘ sójovej omáčky
Na dosiahnutie požadovaného výsledku by sa mala používať iba prírodná sójová omáčka, pretože ide o fermentovaný produkt.
Pri použití sójovej omáčky by sa mala mäso marinovať aspoň dve hodiny. V takomto prípade je však potrebné byť opatrný so soľou, pretože jej pridanie môže byť nadbytočné.
Čo poviete na fakt, že jednoducho nechutí každému jemné mäkké mäso? Niektorí ľudia skôr preferujú pevnejšiu štruktúru. Mohol by ste poskytnúť alternatívy aj pre takýchto gurmánov?