Ako urobiť akékoľvek mäso jemným pomocou slaného nálevu a škrobu: budete prekvapení

Otázka zmäkčenia mäsa je vždy naliehavá, pretože tvrdý výrobok sa nedá jesť.‘.

Existujú klasické metódy na zmäkčovanie.

Najčastejšie počuť o používaní marinád s kyslými produktmi v zložení.Podobný účinok má aj cibuľa, upozorňuje odborníčka na varenie nášho časopisu, kuchárka Julia Archipova.

Niektoré spôsoby však budú účinnejšie a neobvyklejšie.

Ako zjemniť akékoľvek mäso

Venujte pozornosť škrobu

Mnohí ľudia o tomto triku ani nepočuli, hoci škrob možno pokojne označiť za osvedčenú možnosť na túto úlohu.Mimochodom, vďaka tomuto tajomstvu sa mäso nielen roztopí v ústach, ale pri vyprážaní získa aj zlatistú kôrku.

Na tento účel zmiešajte niekoľko lyžíc kukuričného škrobu s vodou a nechajte mäso v tejto zmesi niekoľko hodín.

Solný roztok

Logika tejto metódy je jasná: kyslé zložky zmäkčia vlákna mäsa, vďaka čomu bude mäso jemné a šťavnaté.Predpokladá sa, že sa môže použiť akýkoľvek soľný roztok.

Prax však ukazuje, že najlepšie je použiť tekutinu, ktorá zostala z kyslej kapusty.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *