Ako si pripraviť nátierku z rýb a tvarohu na sendviče: pochúťka bude hotová za chvíľu

Nátierka na sendviče pripravená podľa tohto receptu v sebe spája jemnosť rýb, krémovú konzistenciu tvarohu a sviežosť, ktorú má zelenina.‘.

Jednoduchý recept, o ktorý sa podelila Julia Archipovová, odborníčka na varenie z internetového vydania BelNovosti.

Na začiatok sa, samozrejme, oplatí kúpiť správne produkty.Budete potrebovať:

  • 1 plechovku ružového lososa vo vlastnej šťave.
  • 0,5 balenia jemnozrnného tvarohu,.
  • 100 g masla,.
  • 0,5 zväzku kôpru,.
  • Soľ a korenie podľa chuti.
  • V prípade potreby môžeš pridať 1 cibuľu.

    Ružového lososa vyberte z konzervy a odstráňte prípadné kosti, potom ho roztlačte vidličkou a zmiešajte s tvarohom.

    Potom do zmesi pridajte zmäknuté maslo a miešaním dosiahnite homogenitu všetkých zložiek.

    Do misky s rybacou zmesou treba poslať aj nadrobno nasekaný kôpor, ako aj soľ a korenie.Nezabudnite, že rybia konzerva už obsahuje soľ, takže to s ňou nepreháňajte.

    Ak chcete pridať ďalšiu chuť, pridajte do dresingu nadrobno nakrájanú cibuľu osmaženú na masle – táto zložka ešte viac prehĺbi chuť občerstvenia a dodá mu príjemnú sladkosť.

    Peter

    Author: Peter

    Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *