Ako pripraviť nádherné farebné palacinky: hlavné triky sú odhalené

Aby sa dražéki hrdo podávali na stôl, musia mať krásnu farbu.

Výsledok nie je vždy taký dokonalý.

Preto sa oplatí poznať tajomstvá, ktoré vám umožnia pripraviť jedlo s veľkolepou farbou, hovorí odborníčka na varenie nášho časopisu, šéfkuchárka Julia Arkhipova.

O akých trikoch sa oplatí vedieť

Používajte cibuľu správnym spôsobom

Je známe, že táto zložka dokáže chrániť draniki pred stmavnutím, ale musí sa používať správne.Na tento účel sa zelenina prejde cez mlynček na mäso a okamžite sa zmieša s rozdrvenými zemiakmi.

V tomto prípade bude farba určite veľkolepá.

Kyslá smotana

Tento trik používajú mnohí kuchári, ktorým sa darí podávať krásne zlatisté draniky.Stačí, ak do prípravy pridáte niekoľko malých lyžičiek kyslej smotany.

Citróny

Na zachovanie efektnej farby pokrmu postačí malé množstvo citrónovej šťavy.Výskytu kyslosti sa netreba obávať: neobjaví sa žiadny odtieň chuti.

Neodkladajte

Čím dlhšie zostane príprava na draniki v kuchyni, tým je vyššia pravdepodobnosť, že zemiaky stmavnú.Preto sa pokúste jedlo uvariť naraz.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

One Reply to “Ako pripraviť nádherné farebné palacinky: hlavné triky sú odhalené”

  1. Ako kuchárka, neodporúčam používanie citrónovej šťavy pre farbu palacínok, pretože to môže ovplyvniť chuť. Odporúčam skôr upraviť množstvo cibule a kyslej smotany pre dosiahnutie skvelej farby aj chuti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *