Na večeru sa odporúča podávať zeleninu. Aby sa v noci nenaplnila hladom, zelenina sa zvyčajne plní.
Papriky sú ideálne na plnenie a pečenie v rúre.
Odborníčka nášho časopisu Júlia Archipovová, kuchárka a pekárka štvrtej kategórie, nám prerozprávala, ako variť.
Požadované: ‚Ak chcete pripraviť niečo chutné, tu sú potrebné ingrediencie:
Ako pripraviť jedlo
1. Cibuľu nakrájajte na drobno a spolu s nasekaným cesnakom ju smažte na masle 5 minút.
2. Kuracie filé nakrájajte na malé kocky a opečte do zlatista. Potom pridajte nakrájané huby, nasekanú bazalku, soľ a korenie a duste 7 minút.
3. Hmotu z húb zmiešajte s kuracím mäsom a cibuľou, paradajky nakrájajte na kolieska.
4. Papriku očistite od semienok, odstráňte stopku a naplňte ju pripravenou zmesou. Prikryte kúskom paradajky, posypte strúhaným syrom a zalejte majonézou.
Pečte v rúre vyhriatej na 180 stupňov Celzia po dobu 30 až 40 minút. Prajeme dobrú chuť!
Návod na prípravu jedla je jasne a presne popísaný, to sa mi páči. Avšak, zdôraznili by ste možno viac varianty plnenia paprík? Rôzne návrhy by mohli prilákať viac čitateľov s rôznymi chuťovými preferenciami.