Aké triky urobia dokonalé lievance: pre ženy v domácnosti

Každá hostiteľka sa chce naučiť piecť dokonalé palacinky, aby sa na stôl vždy dostalo dôstojné pohostenie.

Ale zvládnuť toto klasické jedlo môže byť niekedy ťažké.

Šéfkuchárka Yulia Arkhipova, odborníčka na varenie nášho časopisu, nám poradí, ako zlepšiť kvalitu palaciniek.

Aké tajomstvá palaciniek musíte poznať

Vyváženosť vajec a cukru

Málokto vie, že množstvá týchto zložiek sú v silnom vzťahu.Ak zavediete viac ako jedno vajce, mali by ste zvýšiť aj množstvo cukru.

Vždy však treba mať na pamäti, že by sa nemali zavádzať viac ako tri vajcia na liter polotovaru.

Rastlinný olej

Ak túto zložku do zloženia palaciniek stále nepridávate, mali by ste sa o to pokúsiť.Pokrm sa ukáže výrazne kvalitnejší a chutnejší.

Jedna veľká lyžica bude úplne stačiť.

Sóda

Ak chcete podávať krásne palacinky s dierami, v tomto prípade by sa mlieko malo zriediť pitnou vodou s plynom.

Takéto palacinky všetkých prekvapia svojou kvalitou.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

One Reply to “Aké triky urobia dokonalé lievance: pre ženy v domácnosti”

  1. Ľudia nechápu, prečo sú vajcia a cukor vo vzťahu. Ale stojí za zamyslenie, či je možné zvýšiť množstvo cukru, keď pridáme ďalšie vajcia. Možno by bolo dobré uviesť podrobnejšie informácie, aby som mohla presne skontrolovať pomery.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *