Smažená cibuľa sa v kuchárstve používa veľmi aktívne a široko, preto je dôležité vedieť, ako túto ingredienciu kvalitne pripraviť.
Niektorí ľudia jednoducho pošlú nakrájanú ingredienciu na panvicu s olejom a varia ju, kým sa neuvarí..
Áno, takáto cibuľa nebude zlá, ale nemožno ju nazvať bezchybnou.Niektoré gazdinky do procesu smaženia zavádzajú lyžicu cukru.Výsledkom je, že cibuľa sa ukáže ako karamelizovaná.
Ďalšou obľúbenou prísadou je sóda.Predpokladá sa, že dokáže neutralizovať špecifickú chuť a vôňu výrobku.Nie každý však vie, ako vyprážanú cibuľu urobiť oveľa lepšou, povedala nášmu časopisu kulinárska expertka, kuchárka Julia Archipova.
Aká nečakaná prísada zlepší kvalitu vyprážanej cibule?
Ako sa ukázalo, ide o obyčajnú múku.Táto zložka pomáha pripraviť dokonalú vyprážanú cibuľu.Zeleninu musíte najprv nakrájať na vhodnú veľkosť.
Potom cibuľu pošlite do vrecka.Prisypte lyžicu múky a začnite pretrepávať.Potom sa oplatí dať cibuľu na sito, aby sa zbavila množstva múky.
Potom môžete pokojne začať smažiť.