Nátierka na sendviče pripravená podľa tohto receptu v sebe spája jemnosť rýb, krémovú konzistenciu tvarohu a sviežosť, ktorú má zelenina.‘.
Jednoduchý recept, o ktorý sa podelila Julia Archipovová, odborníčka na varenie z internetového vydania BelNovosti.
Na začiatok sa, samozrejme, oplatí kúpiť správne produkty.Budete potrebovať:
V prípade potreby môžeš pridať 1 cibuľu.
Ružového lososa vyberte z konzervy a odstráňte prípadné kosti, potom ho roztlačte vidličkou a zmiešajte s tvarohom.
Potom do zmesi pridajte zmäknuté maslo a miešaním dosiahnite homogenitu všetkých zložiek.
Do misky s rybacou zmesou treba poslať aj nadrobno nasekaný kôpor, ako aj soľ a korenie.Nezabudnite, že rybia konzerva už obsahuje soľ, takže to s ňou nepreháňajte.
Ak chcete pridať ďalšiu chuť, pridajte do dresingu nadrobno nakrájanú cibuľu osmaženú na masle – táto zložka ešte viac prehĺbi chuť občerstvenia a dodá mu príjemnú sladkosť.