Prečo skúsení kuchári pridávajú do zemiakovej kaše wasabi a špenát: budete ohromení

Klasická chuť zemiakovej kaše je mnohým známa už od útleho detstva.

Najčastejšie sa podáva s mäsom, kuracím mäsom, rybou a omáčkou..

Takéto varianty sa považujú za tradičné, upozorňuje odborníčka na varenie nášho časopisu, kuchárka Julia Archipova.

Profesionáli však volia aj netradičnejšie prísady.

Prečo miešať wasabi a špenát so zemiakovou kašou?

Výsledkom je jedlo také originálne, že vyzerá, akoby ho pripravili v drahej reštaurácii.Takéto nezvyčajné kombinácie vždy svedčia o vysokej úrovni kuchárskych zručností.

Umyte a osušte špenát.

Listovú zeleninu po niekoľkých minútach osmažte na malom množstve rastlinného oleja a pridajte do zloženia hotového pyré, premiešajte.Nezabudnite na zavedenie klasických zložiek – masla a mlieka.

Ďalej zaveďte malé množstvo wasabi: všetko závisí od toho, ako veľmi máte radi pikantné jedlá.Ak chcete, môžete zaviesť aj trochu strúhaného tvrdého syra.

Toto je originálna kaša, akú ste ešte nikdy neochutnali.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *