Aké neobvyklé prísady zmenia chuť boršču: budete prekvapení

Vo väčšine prípadov zoznam ingrediencií pre boršč nespôsobuje žiadne kontroverzie: spravidla sú používané produkty celkom typické..

Nezabudnite však, že polievka má veľa variácií a receptov..

Preto sa odborníčka nášho časopisu na kulinárske otázky, kuchárka Julia Arkhipova, podelila o nezvyčajné prísady do boršču.

O ktorých sa oplatí vedieť?

Kúsky zázvoru

Túto zložku zavádzajú gazdinky, ktoré majú v jedlách radi pikantnosť.Koreň zázvoru je jemne nakrájaný a olúpaný.

Potom sa pridáva v čase prípravy na vyprážanie.

Chilli paprička

Niektorí ju podávajú v práškovej forme, iní ju pridávajú čerstvú.V dôsledku toho môže byť boršč oveľa pikantnejší, ako sme zvyknutí.

Koreň zeleru

Táto zložka tiež v klasickom recepte absentuje, ale v rámci experimentu sa dá pridať.Vďaka tomu sa boršč stáva oveľa zdravším.

Sušené slivky

Mnohých prekvapí skutočnosť, že existujú recepty na polievku so sušenými slivkami.Komponent urobí boršč prekvapivo zaujímavým a nezvyčajným.

Nezabudnite však sušené slivky najskôr namočiť.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *