Už vás nebavia obyčajné palacinky? Potom si pripravte cibuľové lievance – toto nezvyčajné jedlo vás nadchne.

Príliš častá príprava palaciniek má jeden nepríjemný dôsledok.

Takže jedlo sa stáva nudným a začína byť vnímané ako nie veľmi chutné.

Čo robiť v tomto prípade? Čo máte robiť, ak už nemôžete jesť palacinky, ale nechcete meniť zloženie použitých výrobkov?

Existuje východisko: aktualizujte pokrm.Urobte cibuľové palacinky, ktoré sa pripravujú takmer rovnako ako štandardné palacinky, ale ide o iný pokrm.

O toto odporúčanie sa podelila Julia Archipova, odborníčka na varenie, kuchárka a pekárka štvrtej kategórie internetového vydania Belnovosti.

Ako pripraviť cibuľové placky

Vezmite hlbokú misu, rozšľahajte v nej štyri slepačie vajcia, pridajte pol čajovej lyžičky soli a zmes vyšľahajte.

Potom použite tajnú prísadu.Ide o cibuľu.Nakrájajte 3 cibule mixérom a vzniknutú ‚kašu‘ pošlite do nádoby s rozšľahaným vajíčkom.

Potom pridaj mlieko a ražnú múku (po jednej polievkovej lyžici).

Samozrejme, ako prísadu by ste mali použiť aj pšeničnú múku (2 polievkové lyžice).

Ďalej je potrebné pridať trochu čistej vody (postačí jedna polievková lyžica) a výsledný palacinkový základ dobre premiešať.

Potom už zostáva len pripraviť palacinky na panvici.

Konečným výsledkom je celá kopa chutných placiek.

Mimochodom, cibuľové placky sa hodia takmer k akejkoľvek nesladkej náplni.Ideálne je mäso a huby.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *