Príliš častá príprava palaciniek má jeden nepríjemný dôsledok.
Takže jedlo sa stáva nudným a začína byť vnímané ako nie veľmi chutné.
Čo robiť v tomto prípade? Čo máte robiť, ak už nemôžete jesť palacinky, ale nechcete meniť zloženie použitých výrobkov?
Existuje východisko: aktualizujte pokrm.Urobte cibuľové palacinky, ktoré sa pripravujú takmer rovnako ako štandardné palacinky, ale ide o iný pokrm.
O toto odporúčanie sa podelila Julia Archipova, odborníčka na varenie, kuchárka a pekárka štvrtej kategórie internetového vydania Belnovosti.
Ako pripraviť cibuľové placky
Vezmite hlbokú misu, rozšľahajte v nej štyri slepačie vajcia, pridajte pol čajovej lyžičky soli a zmes vyšľahajte.
Potom použite tajnú prísadu.Ide o cibuľu.Nakrájajte 3 cibule mixérom a vzniknutú ‚kašu‘ pošlite do nádoby s rozšľahaným vajíčkom.
Potom pridaj mlieko a ražnú múku (po jednej polievkovej lyžici).
Samozrejme, ako prísadu by ste mali použiť aj pšeničnú múku (2 polievkové lyžice).
Ďalej je potrebné pridať trochu čistej vody (postačí jedna polievková lyžica) a výsledný palacinkový základ dobre premiešať.
Potom už zostáva len pripraviť palacinky na panvici.
Konečným výsledkom je celá kopa chutných placiek.
Mimochodom, cibuľové placky sa hodia takmer k akejkoľvek nesladkej náplni.Ideálne je mäso a huby.