Mastné morské ryby by mali byť vo vašom jedálničku.Potvrdí vám to každý odborník na výživu.
Najľahšie dostupnou zo zdravých rýb je sleď.Môže byť veľmi chutný nasolený vlastnými rukami.
Odborníčka nášho časopisu Júlia Archipovová – kuchárka, pekárka štvrtej kategórie povedala, ako postupovať.
Požadované: ‚Ak chcete, aby sa vám podarilo získať informácie o tom, čo je potrebné urobiť, aby ste sa mohli zúčastniť na súťaži, ktorá sa uskutoční v roku 2015, musíte mať k dispozícii všetky potrebné informácie
Ako variť
1.Rybu očistite, odstráňte kosti a nakrájajte na 1,5-2 cm hrubé kúsky.
2.Pripravte si marinádu: do hrnca nalejte vodu, pridajte koreniny zo zoznamu a čaj.
Odporúča sa užívať prírodný čaj, bez dochucovadiel a prísad.
3.Marinádu priveďte do varu, prikryte pokrievkou, aby sa vylúhovala.Počkajte, kým nevychladne na izbovú teplotu.
4.Pripravenú rybu vložte do sklenenej formy alebo nádoby, zalejte marinádou a prípravok vložte na 24 hodín do chladničky.
Podávajte s rastlinným olejom a nakrájanou cibuľou – dobrú chuť!