Ako zlepšiť vôňu červenej repy pri varení: vyskúšajte túto prísadu

Pri mnohých jedlách je červená repa kľúčovou zložkou, pretože jej farba a chuť určujú vzhľad hotového pokrmu a gastronomický pôžitok.

Červená repa sa na stôl podáva väčšinou vo varenej forme.A aby sa neukázala ako bledá a bez chuti, hostiteľky pristupujú k rôznym trikom.

Odborníčka nášho časopisu Julia Archipovová, kuchárka, pekárka štvrtej kategórie, prezradila, ako uvariť chutnú červenú repu.

Okrem toho, že červená repa sa varí nelúpaná, musíte vedieť o kulinárskych trikoch, ktoré zlepšia všetky hlavné ukazovatele hotovej zeleniny.

Čo používať pri varení

Červená repa zostane svetlá aj po dlhom varení, ak použijete horčicu.

Okrem toho horčica dodáva koreňovej zelenine zvláštnu arómu a chuť je intenzívnejšia.

Ako postupovať

Stačí pridať 1 čajovú lyžičku horčice (nie v zrnách) do jedného hrnca vody.Rovnako dobre sa môže použiť horčica v prášku.

Zeleninu premiešame a privedieme do varu.

Takáto repa bude skutočnou ozdobou každého šalátu.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *