Prečo sa kotlety rozpadajú: hlavné chyby gazdiniek sú pomenované.

Mnohí sa aspoň raz v živote stretli s tým, že sa kotlety v procese tepelnej úpravy začnú rozpadávať.

To nemôže neznepokojiť hostiteľku, pretože to nie je príjemná skúsenosť.

Kotlety si však vždy udržia svoj tvar, ak sú správne pripravené, upozorňuje odborníčka na varenie nášho časopisu, kuchárka Julia Arkhipova.

Akým chybám sa vyhnúť

Veľkosť kotliet

Čím väčšia je kotleta, tým väčšia je pravdepodobnosť, že sa rozpadne.Preto by ste nemali formovať príliš veľké predmety.

Ak sa nerozpadnú, v strede aj tak nebudú upečené.Nemôžete ich jesť.

Viazacie prvky: Viazacie prvky sú v súlade s ustanoveniami zákona o ochrane osobných údajov a zákona o ochrane osobných údajov

Ak sa kotlety normálnej veľkosti rozpadajú, je vhodné analyzovať zloženie.V poslednom čase čoraz viac hostiteliek do mletého mäsa nevkladá vajcia, aby sa zabránilo tuhosti hotového výrobku.

V tomto prípade však musíte nájsť dôstojnú náhradu.

Musíte zaviesť ovsené vločky, krupicu, strúhané zemiaky, škrob, múku alebo strúhanú cuketu.

Práca s mletým mäsom

Ak chcete, aby sa rezne nerozpadli, mleté mäso musí byť dokonale vymiesené.Potom by sa malo aspoň hodinu uchovávať v chladničke.

V tomto prípade budú kotlety určite schopné držať svoj tvar.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *