Roztopí sa v ústach: stačí pridať do kuracích krídeliek s touto ingredienciou.

Kuracie krídla sú nielen chutné, ale aj trochu univerzálne, pretože sa môžu podávať ako samostatný predkrm alebo v kombinácii s rôznymi prílohami.

Budú skvelým doplnkom vašej každodennej večere a potešia vašich hostí.

O tajomstvo ich dokonalej chuti sa podelila Julia Archipova, odborníčka na varenie z internetového vydania BelNews.

Ingrediencie

Na prípravu 1 kg krídiel budete potrebovať:

  • 1 čajovú lyžičku soli,.
  • 0,5 čajovej lyžičky čierneho korenia,.
  • Ostré korenie – podľa chuti,.
  • 3-4 strúčiky cesnaku,.
  • 50 ml sójovej omáčky,.
  • 1 čajová lyžička údenej papriky.
  • Príprava

    Ak chcete pripraviť kuracie krídla na vyprážanie, narežte ich v spojoch a odstráňte okraj.Potom krídla osoľte a okoreňte a nechajte ich 15 – 20 minút odstáť.

    Príprava: Krídelká pripravíme tak, že ich nakrájame na kúsky a necháme ich v chlade

    Potom krídla opečte na rastlinnom oleji z oboch strán do ľahko zlatista.

    Potom krídla vyberte z panvice a na tom istom oleji orestujte nadrobno nakrájaný cesnak, pridajte sójovú omáčku a údenú papriku.

    Krídla vráťte na panvicu a smažte ich ďalších 3-5 minút.

    Podávame

    Pred položením pokrmu na stôl posypte krídla sezamovými semienkami.Semienka môžete nahradiť čerstvou petržlenovou vňaťou.

    Peter

    Author: Peter

    Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *