Kuracie krídla sú nielen chutné, ale aj trochu univerzálne, pretože sa môžu podávať ako samostatný predkrm alebo v kombinácii s rôznymi prílohami.
Budú skvelým doplnkom vašej každodennej večere a potešia vašich hostí.
O tajomstvo ich dokonalej chuti sa podelila Julia Archipova, odborníčka na varenie z internetového vydania BelNews.
Ingrediencie
Na prípravu 1 kg krídiel budete potrebovať:
Príprava
Ak chcete pripraviť kuracie krídla na vyprážanie, narežte ich v spojoch a odstráňte okraj.Potom krídla osoľte a okoreňte a nechajte ich 15 – 20 minút odstáť.
Príprava: Krídelká pripravíme tak, že ich nakrájame na kúsky a necháme ich v chlade
Potom krídla opečte na rastlinnom oleji z oboch strán do ľahko zlatista.
Potom krídla vyberte z panvice a na tom istom oleji orestujte nadrobno nakrájaný cesnak, pridajte sójovú omáčku a údenú papriku.
Krídla vráťte na panvicu a smažte ich ďalších 3-5 minút.
Podávame
Pred položením pokrmu na stôl posypte krídla sezamovými semienkami.Semienka môžete nahradiť čerstvou petržlenovou vňaťou.