Ako správne uvariť zemiakovú kašu: odborníci na kuchyňu vymenovali dôležité body.

Ak chcete, aby vašu zemiakovú kašu obdivovali, musíte sa naučiť, ako ju správne uvariť.

Pri tomto prístupe sa pravdepodobnosť neúspechu bude blížiť k nule.

Kuchárska expertka nášho časopisu, šéfkuchárka Julia Archipova, informuje o tom, ktoré pravidlá treba dodržiavať.

Aké body treba mať na pamäti?

Uistite sa, že chute sú primerané

Po umytí zemiakov ich musíte poriadne vydrhnúť.Potom by ste mali okamžite začať variť.V opačnom prípade nebude zemiaková kaša najlepšej kvality.

Do akej vody sa zemiaky posielajú

Ani skúsená gazdiná niekedy nedá na túto otázku hneď odpoveď.Aby však kvalita zemiakovej kaše nebola pochybná, voda sa najprv osolí, privedie do varu a až potom sa zemiaky posielajú do hrnca.

Dodatky: V prípade, že sa zemiaky nakladajú do zemiakovej misy, je potrebné, aby sa v nej nachádzali aj zemiaky, ktoré sa nakladajú do zemiakovej misy

Ak ide o maslo, zaveďte ho v momente, keď sú zemiaky už roztlačené.Ak chcete zaviesť mlieko alebo smotanu, zohrejte ich.

V opačnom prípade nebude mať príloha najpríjemnejší farebný odtieň.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *