Musíte použiť špeciálne triky, aby boli rezne vzdušné.
V tomto prípade bude mať pokrm objektívne vysokú kvalitu..
Kuchárka Julia Archipova, kulinárska expertka nášho časopisu, nám prezradí, aké tajomstvá pomôžu, aby boli kotlety vzdušnejšie.
Čo sú to?
Trochu ľadu
Skôr ako začnete formovať kotlety, musíte do mletého mäsa vniesť jednu tajnú zložku: ide o nasekaný ľad.Počas tepelnej úpravy urobí svoju prácu: rezne budú neuveriteľne vzdušné.
Cuketa
Táto zložka vám umožní zvládnuť niekoľko úloh naraz.Prvou je, že mäsový pokrm bude neuveriteľne šťavnatý.Druhou je, že kotlety budú nadýchané a mäkké.
Sóda
Stačí malé množstvo jedlej sódy, aby boli kotlety šťavnaté, chutné, vzdušné a nadýchané.Nemusíte sa obávať nepríjemnej chuti: nebude žiadna.
Špeciálny trik
Bude potrebné poslať kuracie vajce s nakrájanou cibuľou, cesnakom a soľou do mixéra, kým sa úplne neroztlačí.V tomto prípade budú zložky robiť kotlety vzdušnejšie.