Aké potraviny by sa nemali pridávať do boršča: pokazia polievku

Niektoré ženy v domácnosti si niekedy boršč zamieňajú s ‚hodgepodge‘ a zavádzajú do neho všetko možné.

Boršč takýto prístup neznáša.

V dôsledku toho sa chuť polievky citeľne zníži, hovorí kulinárska expertka nášho časopisu, kuchárka Julia Archipova.

Aké prísady je lepšie do boršču nepridávať

Zemiaky

Mnohých ľudí táto skutočnosť prekvapí, pretože vo väčšine prípadov je ťažké predstaviť si boršč bez zemiakov.Avšak práve kvôli tejto ingrediencii sa chuť polievky neukáže taká bohatá a jasná, ako by sme očakávali.

Zeler

Mnohí ľudia sa začali zaujímať o správnu výživu, preto začali aktívne kupovať zeler.Je to však mimoriadne špecifický produkt so zvláštnym chuťovým nádychom.

Na výrobu boršču sa veľmi nehodí a z celkového obrazu by jednoznačne ‚vyčnieval‘.

Zázvor

Niektorí ľudia nevedia, ako sa dá zázvor použiť v kuchyni, a tak ho začnú pridávať do všetkých známych jedál.Tým však môžu boršč len pokaziť, pretože koreň zázvoru sa do tejto polievky jednoznačne nehodí.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *