Čo robiť so slaninou pred nakladaním: tajomstvo, ktoré je dobré poznať

Nie je ťažké chutne nasoliť bravčovú masť, stačí ju len správne pripraviť a vybrať správne korenie.

Povieme vám, čo treba urobiť s bravčovou masťou pred solením.

Ako pripraviť bravčovú masť na solenie

Pred solením vložte bravčovú masť na 24 hodín do mrazničky.Vďaka tomu bravčová masť nestratí svoj tvar a bude sa dobre krájať.

Po 24 hodinách vyberte bravčovú masť z mrazničky, nakrájajte ju na kúsky a do každého kúska urobte malé zárezy.

Pokiaľ ide o korenie, na kilogram bravčovej masti použite dve polievkové lyžice soli, lyžičku mletého korenia, lyžičku papriky a lyžičku horčice.

Môžete použiť aj rascu, koriander, cesnak, bobkový list a kurkumu.

Korenie zmiešajte v samostatnej nádobe, natrite na masť, zabaľte do pergamenového papiera a odložte na 5 dní do chladničky.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *