Ako vyrobiť univerzálnu marinádu na mäso z kuracích vajíčok: budete prekvapení

Aby bolo mäso aromatické, chutné a šťavnaté, marináda je nevyhnutná.

Je však zriedkavé počuť o použití slepačích vajec ako hlavnej prísady.

Práve to však urobí marinádu univerzálnou, hovorí odborníčka na varenie nášho časopisu, kuchárka Julia Arkhipova.Bude sa hodiť na akýkoľvek druh mäsa alebo hydiny.Takisto po takejto marináde môžete nielen pripraviť šašlik, ale aj začať piecť s vyprážaním.

Ako pripraviť marinádu z vajec

Zoznam ingrediencií

– Dve vajcia;
– tri strúčiky cesnaku;
– malá lyžička koriandra (mletého);
– akékoľvek iné korenie a soľ.

Postup varenia

Táto marináda sa pripravuje rýchlo a jednoducho.Vajíčka vidličkou rozmiešajte na homogénnu hmotu.Potom pridajte roztlačený cesnak, soľ, korenie a koriander.

Mäso spracujte so vzniknutou marinádou.Pred tepelnou úpravou by malo počkať aspoň hodinu.Pre lepší účinok by ste však mali počkať aspoň tri hodiny.

Peter

Author: Peter

Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *