Ďalšia príprava dezertu nebude náročná a zdĺhavá.Ak máte jablká a krupicu, môžete si pripraviť pochúťku bez akýchkoľvek trikov.
Na tento pokrm budú potrebné len tri prísady.
Odborníčka nášho časopisu Júlia Archipovová – kuchárka, pekárka štvrtej kategórie nám prezradila, ako variť.
Požadované: ‚V prípade, že by ste chceli pripraviť jedlo, ktoré sa bude podávať v kuchyni, je potrebné, aby ste ho pripravili:
Ako variť
1.Jablká umyte, ošúpte šupku a jadrovník.
2.Nakrájajte ich na malé kúsky a pomocou mixéra alebo mlynčeka na mäso z nich vytvorte pyré.
3.V miske vyšľaháme vajce do peny a potom prilejeme jablkové pyré.
4.Do zmesi pridajte krupicu a premiešajte.Podľa chuti môžete pridať orechovú mrveničku, škoricu alebo lesné plody.
5.Hotovú zmes nalejte do silikónových formičiek na muffiny a dezert pečte 30 minút v predhriatej rúre pri teplote 180 °C.
Keď je hotový, môžete ho posypať práškovým cukrom a podávať.Dobrú chuť!