Čo robiť s jablkami: dezert s krupicou – najľahšia vec na svete

Ďalšia príprava dezertu nebude náročná a zdĺhavá.Ak máte jablká a krupicu, môžete si pripraviť pochúťku bez akýchkoľvek trikov.

Na tento pokrm budú potrebné len tri prísady.

Odborníčka nášho časopisu Júlia Archipovová – kuchárka, pekárka štvrtej kategórie nám prezradila, ako variť.

Požadované: ‚V prípade, že by ste chceli pripraviť jedlo, ktoré sa bude podávať v kuchyni, je potrebné, aby ste ho pripravili:

  • jablká 3 ks.
  • vajcia 1 ks.
  • krupica 2 PL.л.
  • Ako variť

    1.Jablká umyte, ošúpte šupku a jadrovník.

    2.Nakrájajte ich na malé kúsky a pomocou mixéra alebo mlynčeka na mäso z nich vytvorte pyré.

    3.V miske vyšľaháme vajce do peny a potom prilejeme jablkové pyré.

    4.Do zmesi pridajte krupicu a premiešajte.Podľa chuti môžete pridať orechovú mrveničku, škoricu alebo lesné plody.

    5.Hotovú zmes nalejte do silikónových formičiek na muffiny a dezert pečte 30 minút v predhriatej rúre pri teplote 180 °C.

    Keď je hotový, môžete ho posypať práškovým cukrom a podávať.Dobrú chuť!

    Peter

    Author: Peter

    Volám sa Peter a venujem sa písaniu článkov o ajurvéde, starovekej medicíne. Fascinuje ma, ako táto veda dokáže prirodzene harmonizovať telo, myseľ a dušu. V mojich článkoch vám prinášam praktické rady, ako aplikovať ajurvédu do každodenného života pre zdravší a vyrovnanejší život.

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *