CESTOVINY S BAZALKOVO-PÍNIOVOU OMÁČKOU


Čo budeme potrebovať: 1 strúčik cesnaku, 1 šálku čerstvej bazalky (pokiaľ nemáme čerstvú bazalku, môžeme použiť aj bazalkové pesto), 1/2 šálky ricotta syra, 1/2 šálky bieleho bio jogurtu, (môže sa nahradiť trochou ryžového mlieka alebo ovsenej smotany), 1/4 čajovej lyžičky talianského korenia, 2 lyžice píniových orechov, 1 balíček fettuccine cestovín. 

Postup: rozmixujte cesnak, pridajte bazalku, syr, jogurt, korenie a všetko spolu rozmixujte do hladka. po rozmixovaní ešte pridajte píniové oriešky a dobre zamiešajte omáčku. Cestoviny uvarte odporúčaným spôsobom a po uvarení ich zmiešajte s omáčkou. Potom vám ostáva už len ich servírovať.

Prajem dobrú chuť!

Zdieľať